ribut milih Persiden

presiden_2009

Ampir seminggu di rume ogut lagi pade “ngompol” ngomongin politik, ngga orang lelaki ngga orang perempuan same pade, same gilenye.

Canggih canggih banget ngomongin bakal calon persiden ame wakilnye. Atu atu di omongin mulain tampangnye, bandanye, kesemenggahannye, omongannye!. Dalem!

“Pegimane sih, Cang Beye (SBY-red) milih wakil ngga semenggah!” kata orang perempuan (ema ogut-red). “Dari mane tuh asal muasalnye, nah kontan milih Si Budionoh! ngga ade angin ngga ade ujan!” kata ema ogut lagi (nyerocos).

“Mending dia pilih Bang Fatul (Persiden PKS-red) buat wakilnye, ude orangnya ganteng, adem diliat, sopan ame perempuan, mesem terus, mukenye ajer!” Kata ema ogut lagi sembari nunjuk ke TV.

“Eh, tong kalo dia mao juga, gua udeh kawin ame dia!! Gare gare ketemu babeh luh aje gua kawin!”

“Aduh! gue ceneh bener liat Mpo Mega yang ribut aje soal sembako, demennye nyindir pemerentah, emang sih jaman die sembako murah, tapi itukan dulu. Nah, coba sekarang duit mikin gede belanje mingkinan gede, anak sekoleh yang banyak beaya” Kata Si Babeh sewot.

“Coba liat yang peduli negare ude benyenyeh mulutnya tapi belom ade perobahan, pegimane tong? elu pan anak muda penerus bangse?” tanya Babeh ke Ogut.

“Bodo amat, yang penting Ogut bisa makan-berak saban ari, idup tenterem, adem ayem!”

“Dasar goblog luh, kalo keadaan kaco, pegimane idup tenterem! yang ade juga ribut, rusuh sono sini” Jawab Babeh keki.

“Abing pegimane, Beh? ngga lanang ngga wadon persidennye, belom ada perobahan!” “Tapi denger denger Prabowo mao bawa angin perobahan!” kate Babeh niruin suara burung garuda-nya Gerindra.

“Kwak…kwak….” kata Babeh sembari ngepek ngepekin tangannya. “Belom tengtu, Beh itu kan cumanan iklan!, biar menarik” Kata Ogut ngga mao kalah. “Dasar aki aki ngga semenggah!”

Iklan

One response to “ribut milih Persiden

  1. wakakak kakak

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s